NBA

Tres de tres per als Raptors

Bàsquet. NBA. Els campions superen els Nets (117-92) amb la defensa com a gran argument i demà a la mitjanit podrien ser el primer equip que supera la primera eliminatòria del ‘play-off’

Els Toronto Raptors seran a un pas, demà superada la mitjanit, d’eliminar els Brooklyn Nets en la primera eliminatòria del play-off pel títol de la NBA, després del triomf de l’equip canadenc en el tercer partit de la sèrie a Orlando (117-92). Marc Gasol va fer 3 punts, 5 rebots, 6 assistències i 2 taps en 21:14. Fred VanVleet amb 22, inclòs el triple des de camp propi per tancar el segon quart (57-42), Pascal Siakam amb 22 i Serge Ibaka amb 20 (i 13 rebots) van liderar l’atac dels Raptors, que continuen amb la seva defensa –segon partit encaixant menys de 100 punts– com a principal argument

Recuperen el to

Els dos millors equips de la lliga regular, els Bucks i els Lakers, tenen la sèrie empatada a un. Giannis Antetokounmpo va liderar amb 28 punts i 20 rebots el triomf sobre els Magic (111-96) i Anthony Davis va fer molt de mal als Blazers sota els cèrcols, amb 31 punts i 11 rebots (111-88). L’equip provinent del play-in va veure com la lesió a l’índex esquerre de Damian Lillard, en una topada amb Davis, els deixava sense punts.

Alerta d’Adam SIlver

El comissionat de l’NBA diu que el començament del curs vinent, previst per a l’1 de desembre, es podria endarrerir per esperar que els aficionats puguin assistir als parits. En declaracions a l’ESPN, Adam Silver explica que el 40% dels ingressos projectats per la NBA, 8.000 milions de dòlars, estan vinculats a l’assistència de públic als pavellons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)