NBA

Els Lakers i els Bucks encarrilen les seves sèries

NBA. Han superat els Blazers (135-115) i als Magic (121-106) respectivament i deixen la sèrie amb un 3-1 que sembla definitiu

Els Lakers de LeBron James (30 punts, 6 rebots i 10 assistències) no han donat cap opció en el quart assalt de la sèrie i posen peu i mig a la semifinal de la conferència oest (135-115). L’estrella dels de Portland Damian Lillard ha jugat 27 minuts però s’ha tornat a lesionar havent anotat 11 punts. La sèrie es situa amb un 3-1 que sembla definitiu. Els californians han jugat amb una samarreta en honor a Kobe Bryant perquè hauria estat el seu aniversari i perquè va ser el 24 d’agost (8), els dos dorsals que lluïa l’exestrella dels Lakers. Durant el partit el marcador també ha tingut un moment amb el resultat de 24-8. Un altre favorit que també ha fet un pas endavant han estat els Bucks d’Antetokounmpo (31 punts, 15 rebots i 8 assistències) que va liderar els de Milwaukee en el tercer partit de la sèrie contra els Màgic d’un Vucevic imperial (31 punts, 11 rebots i 7 assistències). Si els Bucks passen ronda es trobaran a semifinals als Heat que han arrasat a la seva eliminatòria ala Pacers (4-0) amb Dragic com a màxim anotador (23 punts) però amb un bon treball col·lectiu dels de Miami. On hi ha més emoció és a la sèrie tnre els Rockets i els Thunder on els d’Oklahoma han igualat l’eliminatòria (2-2) en un partit vibrant (117-114). Chris Paul ha estat la gran estrella amb 26 punts tot i el partidàs de Schroder (30). Aquesta vegada els 32 punts de James Harden no han estat suficients.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)