FEB

Sonja Vasic ja és a Girona

Bàsquet. L’alera sèrbia s’incorpora als entrenaments de l’Spar

Sonja Vasic (1989, 1m88) ja ha arribat a Girona i és la penúltima jugadora de l’Spar que s’incorpora als entrenaments. Només falta l’arribada de Chelsea Gray, el fitxatge estrella de l’equip que està disputant la WNBA i que quan aterri de nou a Fontajau ja hauran començat les competicions –la lliga regular nord-americana s’acaba quan es disputa la Supercopa, el cap de setmana de la Diada.

Vasic s’ha sotmès a l’habitual revisió mèdica prèvia a l’inici dels entrenaments i s’ha sotmès també a proves PCR, motiu pel qual de moment s’entrena en solitari a l’espera que els resultats surtin negatius tal com han fet la resta de jugadores abans.

L’alera sèrbia va arribar el curs passat a Girona el desembre i en els partits que va jugar va acreditar 11,4 punts (més d’un 40 per cent en els triples) i 5,2 rebots. Vasic pot completar un cinc inicial de luxe en l’equip d’Èric Surís, al costat de Laia Palau, Chelsea Gray, Adaora Elonu i Julia Reisingerova.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)