FEB

Un assaig per a dos títols

Bàsquet. L’Spar Girona juga demà passat a València (19 h) a porta tancada el seu únic amistós abans de la lliga catalana i la supercopa

La tercera setmana de pretemporada de l’Spar Girona s’acaba amb l’anunci de l’únic amistós previst fins ara per a l’equip d’Èric Surís, dilluns (19 h) a València contra un dels equips que, un estiu més, més i millor s’ha reforçat per mantenir la progressió en el seu tercer curs a l’elit. L’objectiu –i pràcticament l’obligació–: arribar a disputar els títols estatals, de l’Uni o l’Avenida des del 2016.

La situació sanitària i els protocols de seguretat han fet que l’equip gironí plantegés la preparació del curs 2020/21 amb la final de la lliga catalana femenina, el 6 de setembre contra el Cadí la Seu al Palau Blaugrana, com a primer compromís i ja amb un títol en joc –vuit de nacionals, els tres darrers seguits.

Èric Surís disposa des d’aquesta setmana de deu de les onze jugadores de la plantilla –després de l’arribada de Sonja Vasic, només queda Chelsea Gray (WNBA)– amb les quals afrontarà l’assalt als dos primers títols. El segon és a Bilbao, en la supercopa i amb l’Avenida en la semifinal. És el darrer títol que ha alçat l’Uni, i el València i el Gernika juguen l’altra semifinal (12 de setembre, la final l’endemà).

El d’aquest dilluns serà, a més, el primer duel de Julia Reisingerova contra el seu exequip. El curs passat la pivot txeca es va enfrontar a l’Uni tres cops, en la jornada inaugural a Saragossa, en l’inici de la segona volta a la Font de Sant Lluís i en la copa.

El València juga avui contra l’Estudiantes, rival de l’Spar el 20 de setembre a Fontajau en la primera jornada de Lliga Femenina.

Patrocini

Els tres últims rivals del curs passat en la copa

El Cadí en els quarts (56-51), el València en la semifinal (77-60) i l’Avenida en la final (76-58) són els tres darrers partits que ha jugat l’Uni. A Salamanca, en l’única competició FEB que se li resisteix i en què va enllaçar la quarta final seguida perduda, totes contra el mateix rival. La competició va acabar el 8 de març, com el curs en què l’Spar havia confeccionat la seva millor plantilla en quinze anys d’història. Núria Martínez, Marta Xargay, Mendy, Coulibaly, Bishop i Andusic ja no hi són.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)