FEB

L’Spar Girona jugarà contra el Perfumerías la semifinal de la supercopa d’Espanya

Bàsquet. L’equip gironí inicia la defensa del títol contra l’equip amb que ha jugat les tres últimes finals. Es disputa a Bilbao el 12 i 13 de setembre

L’Spar Girona jugarà contra el Perfumerías Avenida la segona semifinal de la supercopa d’Espanya que es disputarà el 12 i 13 de setembre en el Bilbao Arena. El sorteig, que no ha tingut caps de sèrie, ha emparellat als dos equips que han disputat les tres últimes finals de la competició. El conjunt gironí va guanyar el títol l’any passat i iniciarà la seva defensa contra el subcampió.

En aquesta 18a edició de la supercopa d’Espanya s’ha canviat el format de la competició i per primer cop la disputen quatre equips. La primera semifinal la jugaran el Lointek Gernika Bizkaia, que actua com a equip local, i el València Basket a les set de la tarda. La segona entre l’Spar Girona i el Perfumeriás Avenida es disputarà a un quart de deu de la nit. La final està prevista a les nou de la nit. Els tres partits seran retransmesos en directe per Teledeporte.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)