FEB

El Cadí guanya per 69-71 el Casademont Saragossa

Bàsquet. El Sedis havia perdut a casa dimecres contra el mateix rival en el primer amistós per un clar 71-90

Primer triomf per al Cadí, en el seu segon amistós de pretemporada, a Saragossa i després d’haver cedit per un clar 71-90 aquest dimecres a La Seu d’Urgell contra el mateix rival, el Casademont.

L’equip de l’Alt Urgell s’ha refet d’un 10-0 (21-14) al primer quart i ha capgirat el marcador al descans (42-36) gràcies a l’encert de Danni Williams des de la llarga distància, que amb dos triples empatava a 44. El Sedis ha tancat el tercer quart per davant (51-58) i, en l’últim, una nova ràfega de l’alera nord-americana amb dos triples més desfeien l’empat a 64 i permetien el Cadí arribar al final per davant (69-71 i possessió local).

El proper compromís per al Cadí la Seu és diumenge que ve, al Palau Blaugrana en la final de la lliga catalana femenina contra l’Spar Girona.