NBA

Els Lakers superen els Rockets i són a un triomf de la final de conferència

Bàsquet.

Los Angeles Lakers s’han quedat aquesta matinada a un triomf de la final de la Conferència Oest al derrotar per 110-100 els Houston Rockets en el quart partit de la sèrie al millor de set partits, que ara dominen per 3-1. El triomf dels Lakers ha est prou clar, tot i una baixada de tensió en els últims minuts que ha permès Houston maquillar una mica el resultat, i s’ha basat en el treball del pivot Anthony Davis i l’aler LeBron James. La sèrie pot quedar enllestida demà mateix.

Davis ha acabat amb 29 punts, 12 rebots, cinc assistències i dos taps. James ha signat 16 punts, 15 rebots, nou assistències i dues recuperacions de pilota. Quatre jugadors del conjunt californià, a més, inclosos els reserves Alex Caruso (16 punts, la seva millor marca a l’NBA) i Rajon Rondo (11 punts, 10 rebots i 8 assistències i 2 recuperacions), han anotat deu o més punts.

Els Rockets han capturar tot just 26 rebots per 52 dels Lakers. Del naufragi s’ha salvat el base Russell Westbrook, que ha anotat 25 punts, quatre més que l’estrella James Harden, molt ben marcat, i sis per sobre de l’escorta Eric Gordon.

Les pèrdues dels Lakers en els últims minuts, quatre de consecutives, han permès Houston situar-se a 5 punts (103-96) quan havien arribat a perdre de 23. Un triple de Caruso després d’una passada de James amb 34,6 segons del final (108-100,) va posar fi a la insurrecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)