ACB

La Penya fa una gesta amb una remuntada increïble (83-87)

Els verd-i-negres perdien 83-76 a 2:44 i ha fet un 0-11 final amb Ribas i Ventura determinants

La Penya ha fet una remuntada històrica a la pista de l’Obradoiro en un dels dos partits que tenia ajornats per culpa del coronavirus (83-87). Ha estat un final de pel·lícula perquè perdia de 7 punts (83-76) i dos triples de Ventura, un de Ribas -el seu sisè- i una cistella de Tomic després d’una passada per l’esquena de Ribas han acabat culminant una gesta sense que Moncho López demanés cap temps mort. Ribas, amb 20 punts i 6/8 triples, ha estat l’MVP del matx.

El Joventut ha començat manant (2-6) però ha encadenat molts errors i, a més, Dimitrijevic, que ha sortit de titular, ha estat malament. L’Obradoiro ha fet un parcial de 10-0 (12-6). Els verd-i-negres però han reaccionat amb l’entrada de Bassas i sobretot d’un Ribas que ha anotat quatre triples seguits sense erro per donar el màxim avantatge del matx (27-36). Al descans s’ha mantingut la renda amb l’MVP de l’ACB Birutis ofegat (2 punts), Robertson (2) i Pozas, el cervell gallec, amb tres faltes (32-40).

Al segon temps els verd-i-negres han perdut confiança perquè defensivament no ha estat sòlid i l’Obradoiro s’ha crescut. La Penya ha perdut pilotes i els gallecs han començat a anotar triples. Dos triples seguits de Robertson han donat sis punts de renda als de Moncho Fernández (72-66). La Penya semblava morta quan li han xiulat una falta inexistent en atac de Ventura quan havia fet un 2+1. A més, han xiulat tècnica a la banqueta que semblava enfonsar una Penya mentalment descentrada després d’un triple de Robertson (83-76). Però ha aparegut el miracle de fe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)