Lliga femenina

L’Spar Girona recupera Frida Eldebrink en l’inici de la segona volta

Bàsquet.

“Hem entrenat molt bé, treballant molt dur per millorar, per ser més sòlids”. És el balanç que fa Alfred Julbe a la setmana de l’Spar Girona entre el final de la primera volta i l’inici de la segona. L’Uni, tercer amb 12-2, visita l’Estudiantes, cinquè amb 10-5 i que comparteix balanç amb el Gernika, proper rival de l’equip gironí a fora, el diumenge 27.

“El Salamanca ens ha donat un toc d’atenció per fer les coses amb més consistència, més solidesa. Estan un graó per sobre en aquests aspectes i més o menys n’érem conscients però va bé que algú t’ho demostri” diu Julbe, que recupera Frida Eldebrink després que la sueca es perdés dos partits d’Eurolliga i dos de lliga per una lesió al soli l’1de desembre.

“Tenim ganes d’anar a per un rival difícil, que ja va posar les coses molt complicades en el primer partit de lliga que es guanya a la pròrroga. No va ser flor d’un dia, ho estan fent bé amb un estil molt determinat i una combinació molt interessant de consistència i joc en llibertat característic de l’Estudiantes de tota la vida” exposa el tècnic, que mostra el camí a seguir: “Defensar-se bé dels seus punts forts, busquen molt bé a prop de cistella la tres i molta estona estan amb jugadores altes al perímetre. Tens l’esquena menys coberta i es fa difícil agafar el rebot”. “Tenen molta versatilitat, les interiors tenen bon tir i t’obliga a defensar obert amb les grans” argumenta.

“És una jugadora clau, ens dona triples, saber estar i jugar molt bé sense pilota aprofitant la creativitat de les nostres bases i les nostres interiors. La necessitem de tornada al màxim nivell” diu sobre Ferrari, que es perdrà els dos propers partits. Sobre el retorn d’Eldebrink, l’entrenador admet que no l’obligarà a canviar l’estructura del perímetre gironí: “Podem trobar la solució de jugar amb les dues bases juntes però és millor que sigui una alternativa que la nostra opció principal”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)