ACB

El Baxi s’enfonsa després de rebre un parcial d’1-20 (64-71)

Els manresans dominaven 50-39 però han estat set minuts sense fer cap cistella (51-59)

El Baxi Manresa ha deixat escapar un partit que ha tingut a les mans fins al minut 25 quan tenia 11 punts de renda (50-39). Però un parcial d’1-20 del Gran Canària els ha acabat enfonsant (64-71). Els canaris encadenen sis victòries seguides entre ACB i Eurocopa.

Els manresans han topat amb un Gran Canària encertat en atac en el debut d’Earl Clark (4-11) però ràpidament el Baxi s’ha tornat a posar dins el matx gràcies a Dani Pérez (12-11). La igualtat s’ha mantingut durant tot el primer temps amb rendes petites perquè cap dels dos equips ha estat encertat en atac (28-31 al descans). E aquesta fase Dimsa ha estat un malson amb 10 punts al segon quart.

Al segon temps els de Pedro Martínez han agafat un màxim avantatge d’11 punts després de dos triples de Tabu i 5 punts de Rafa Martínez (50-39). Però els manresans s’han quedat els últims cinc minuts sense anotar quan els manresans han començat a fer reotacions. El parcial contundent: 1-15 (51-54). Al darrer quart ha continuat creixent la renda (51-59) i també el parcial 1-20. Però quan més complicat estava el matx l’entrada a pista de Dani Pérez, que tenia quatre faltes, ha canviat el signe del matx (56-59). Però una esmaixada de Balcerowski i un triple de Shurna ha acabat sentenciant.