ACB

El Baxi Manresa es retroba amb la victòria a la pista del cuer (71-78)

S’escapa de 22 punts, però es complica la vida en l’últim quart contra l’Acunsa GBC

El Baxi Manresa s’ha retrobat amb la victòria a la pista del cuer, l’Acunsa GBC, després d’haver perdut els dos últims partits. Els del Bages s’han imposat per 71-78 en un partit on han dominat gairebé sempre i s’han avançat de 22 punts (42-64) en el tercer quart, però en el que s’han complicat la vida en els darrers deu minuts.

Els manresans s’han situat per davant des de l’inici (0-4) i en el primer quart han arribat a tenir una avantatge de sis punts amb l’11-17, la defensa del l’Acunsa però ha començat a funcionar i s’ha arribat al descans amb un empat a 19 punts. En l’inici dels segons deu minuts els bascos s’han posat per davant per primer cop i s’han distanciat fins el 27-21. El Manresa ha anotat quatre triples consecutius i amb un parcial de 0-12 s’ha distanciat (27-33). Dos triples més de Pérez i Janning han situat al Baxi amb la màxima avantatge del primer temps, vuit unts, amb el 31-39. L’Acunsa s’ha apropat novament al marcador però els del Bages han arribat a la mitja part amb un 37-44 al seu favor.

En el tercer quart el Baxi Manresa ha fet el seu millor joc i després d’un parcial de 0-11 arribat a tenir la seva màxima diferència de 22 punts, 42-64 a dotze minuts pel final del partit. El tercer quart ha acabat amb un 48-67. Els darrers deu minuts no han estat favorables als manresans, han comès masses errades i els bascos s’ha apropat en el marcador i s’han situat a només cinc punts a un minut del final, però el merescut triomf no s’ha escapat. Scott Eatherton ha estat el màxim anotador del Baxi Manresa amb 16 punts, mentre que Dani Pérez ha anotat 11 punts i ha donat 12 assistències.