ACB

El Baxi torna a guanyar

Bàsquet. S’imposa a la pista del cuer, l’Acunsa GBC, en un partit que dominava per 22 punts i que se li ha complicat en els últims minuts

Acunsa GBC 71 Baxi Manresa 78

ACUNSA GBC:Dee (9), Radomcic (17), Faggiano (2), Tomàs (9) i Echenique (12) –cinc inicial–; Okouo (2), Span (13), Oroz (7), Francis, Magarty i Olaizola. 20/45 de 2 punts. 8/23 triples (3 Dee, 2 Span i 1 Oroz, Radoncic i Tomàs). 7/10 tirs lliures. 37 rebots (7 Tomkàs). 14 assistències (5 Oroz). 65 valoració (15 Radoncic).BAXI MANRESA:Vaulet (13), Pérez (11), Hinrich (2), Martínez (3) i Sajus (8) –cinc inicial–; Báez (9), Janning (11), Eartherton (16), Tabu (5) i Dulkys. 19/36 de 2 punts. 9/24 triples (3 Janning i Pérez, 1 Báez, Martínez i Tabu). 13/16 tirs lliures. 33 rebots (7 Eatherton). 20 assistències (12 Pérez). 93 valoració (24 Pérez).PARCIALS:19-19, 18-25 (37-44), 11-23 (48-67) i 23-11 (71-78).

El Baxi Manresa es va retrobar amb la victòria després de dues derrotes seguides. Els del Bages van guanyar a la pista de l’Acunsa GBC, el cuer, per 71-78 després de dominar gairebé tot el partit. Els homes de Pedro Martínez es van posar al davant en el segon quart amb un parcial de 0-12 –quatre triples consecutius–, i van arribar al descans amb un 37-44. En el tercer quart el Baxi Manresa va fer el seu millor joc i després d’un altre clar parcial de 0-11 va arribar a la seva màxima diferència de 22 punts, 42-64 quan faltaven dotze minuts. L’encert de cara a cistella va baixar en els darrers deu minuts i el conjunt basc es va acostar en el marcador, fins a cinc punts, però no va fer perillar el triomf. Dani Pérez va fer 11 punts i va donar 12 assistències, i Scott Eatherton va ser el màxim anotador de l’equip amb 16 punts.