Eurolliga

Alfred Julbe: “La clau ha estat no deixar-nos anar”

L’entrenador de l’Uni dona per bo la derrota per només vuit punts davant la situació límit en la qual s’ha trobat l’equip

Alfred Julbe, entrenador de l’Spar Girona, ha reconegut en acabar el partit dels quarts de l’Eurolliga contra l’Avenida que malgrat la derrota per vuit punts les coses podrien haver acabat molt pitjor tal i com ha anat el partit. “No soc conformista de mena però hi ha hagut un moment en què les coses s’han torçat molt i l’eliminatòria es podria haver trencat.”

El tècnic considera que el desencert en atac de l’equip també ha estat causat per l’esforç defensiu de l’Avenida des del minut 1. “A dins en algunes accions potser ens ha faltat energia però en tirs més nostres, fins i tot alliberats, no hem estat encertats també perquè trobar cada vegada aquesta situació de tirs ens costava més esforç que altres vegades.”

Segons ell l’equip ha començat a millorar “quan hem defensat millor el bloc directe”. “Hem decidit continuar remant , no deixar-nos anar i evitar en qualsevol cas posar-nos en una situació impossible de cara al partit de divendres. Julbe ha evitat polemitzar amb Roberto Íñiguez arran d’unes declaracions en què el tècnic vitorià l’acusava de valer poc com a persona per un comentari en un temps mort a la copa. “Si analitzem tot el que diuen tots els entrenadors en els temps mort no acabarem mai.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)