NBA

Els Bucks arrasen els Heat (4-0), finalista del curs passat

Els Sixers encarrilen l’eliminatòria contra els Wizards (3-0) i amb Embidd imparable (36 punts)

Els Bucks han eliminat els Heat, finalista del curs passat, per la via ràpida (4-0) en tornar a guanyar els Heat a l’AmericanArilines Arena (103-120). Brook Lopez (25 punts i 8 rebots) ha liderat els de Milwaukee amb tres jugdaors més anotant 20 punts: Forbes (22), Antetokounmpo 20 punts, 12 rebots i 15 assistències) i Middleton (20 punts i 11 rebots).

D’altra banda, Portland ha igualat la sèrie contra els Nuggets en un partit que han dominat els d’Oregon en tot moment. Norman Powell (29 punts) en estat clau. Pels de Denver cap jugador ha estat a l’alçada. D’altra banda, els Sixers continuen en línia imparable i situen el 3-0 en l’eliminatòria contra uns Wizards impotents. Joel Embidd (36 punts i 8 rebots) ha estat la gran bèstia negra dels de Washington de Westbrook (26 punts, 12 rebots i 10 assistències) i 25 punts i 6 rebots de Bradley Beal. Finalment els Jazz s’avancen en la sèrie (121-111) contra els Grizzlies de Jan Morant (27 punts) i Dillon Brooks (26) gràcies al lideratge de Donovan Mitchell (29 punts) i Mike Conley (27). Els de Utah van dominar tot el partit.

D’altra banda, ahir va morir als 64 anys el gegant Mark Eaton (2m24) que va marcar una època a l’NBA amb els Jazz sent el gran referent de la lliga en taps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)