NBA

La lesió d’Embiid dona aire als Wizards (122-114)

Els Jazz també dominen la sèrie 3-1, com els Sixers

La baixa del camerunès dels Sixers, Joel Embiid, explica el primer triomf dels Wizards en la sèrie contra els Sixers a la Conferència Est (3-1). El pivot va deixar el partit al primer quart amb 29-27 i havent acreditat més de 29 punts per partit aquesta temporada. Els punts de Bradley Beal i Russell Westbrook van impedir veure el primer 4-0 en un play-off els últims 36 anys. Embiid s’ha de sotmetre a proves diagnòstiques, aquest dimarts, que determinin l’abast de la seva lesió. El següent partit de la sèrie és dimecres.

L’altra sèrie de la lluita pel títol amb partit questa nit és la dels Jazz i els Grizzlies, amb 3-1 pels d’Arizona després del 113-120.Els 30 punts de Donovan Mitchell deixen la franquícia amb millor balanç de la lliga regular a un triomf de les semifinals de la Conferència Oest, que poden tancar aquest dimecres a la nit a Salt Lake City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)