Eurolliga

Incompareixença total

Bàsquet. Eurolliga. El Barça, sense intensitat, fa el pitjor primer temps del curs i encaixa 56 punts fins al descans (56-36), humiliat per un Maccabi que va fer absolutament el que va voler

Maccabi Tel-Aviv 85 Barça 68

MACCABI TEL-AVIV:Wilbekin (16), Evans (9), Williams (12), Taylor (7), Zizic (10) -cinc inicial-, Caloiaro (2), Reynolds (10), Sorkin (2), Nunnally (17) i Ziv. 25/45 de 2. 8/19 triples (3 Nunnally, 2 Wilbekin, 1 Evans, 1 Williams, i 1 Taylor). 11/15 lliures. 28 rebots (5 Caloiaro). 20 assistències (5 Wilbekin) i 100 val. (21 Nunnally),.FC BARCELONA:Calathes (9), Higgins (20), Kuric (3), Mirotic (17), Sanli -cinc inicial-, Davies (8), Sergi Martínez, Smits (2), Hayes, Laprovittola (5), Jokubaitis (4) i Caicedo. 14/31 de 2. 9/23 triples (4 Mirotic, 2 Higgins, 1 Laprovittola, 1 Kuric i 1 Calathes). 13/14 lliures. 26 rebots (7 Davies). 13 assistències (6 Calathes) i 62 de valoració (26 Higgins)..PARCIALS:31-18, 25-18 (56-46); 9-18 (65-54) i 20-14 (85-68).

Fi a la imbatibilitat. I va arribar amb un correctiu perquè hi va haver incompareixença del Barça a Tel-Aviv. La segona derrota més àmplia des del 2004, quan, amb Jasikevicius de jugador del Maccabi, els blaugrana van perdre 84-59. Ahir en van ser 20, però en podien haver estat més. Els blaugrana van ser espectador de primer fila de l’exhibició d’un equip israelià que va fer un primer temps històric. El Barça, que era la segona millor defensa de l’Eurolliga encaixant 68 punts per partit, en va rebre en només 20 minuts 56 (56-36). Jasikevicius ho va provar absolutament tot, però els blaugrana simplement no van aparèixer al pavelló. La contundent derrota no és greu, però ha de servir de reflexió per entendre que en l’ACB o en l’Eurolliga si no es juga, com a mínim, amb la mateixa intensitat que el rival, et passen per sobre. Amb el partit perdut hi va haver un bri d’esperança amb un parcial de 0-8 en només 1:39 minuts d’inici del tercer quart (56-44). Però tot i que quedaven 19 minuts de joc, els blaugrana van pagar l’esforç i en cap moment van intimidar els israelians perquè mai van rebaixar els 11 punts de desavantatge. Jasikevicius va provar amb una defensa zonal i sense un cinc jugant amb Smits i Mirotic en el joc interior. Sanli, un dia més, desconegut.

PÈRDUES

9
regals
va fer el Barça en els primers 13 minuts, quan portava una mitjana de 8,3 pèrdues per partit. Al final en van ser 18.