NBA

Curry (37 punts) fulmina Durant i Harden a Brooklyn (99-117)

L’estrella dels Warriors ha fet una sèrie de 9/17 triples en només 29 minuts a pista

Stephen Curry ha decidit aquesta matinada que els Nets no estan a l’alçada dels Warriors i li ha infringit un correctiu a Brooklyn davant els seus aficionats (99-117). L’estrella californiana només ha necessitat 29 minuts per anotar 37 punts (9/17 triples). és la setena vegada que anota més de 35 punts en menys de 30 minuts i el converteix en el jugador que més vegades ho ha fet des de l’arribada de la línia del triple (1980) i és el segon de la història per darrera l’exManresa George Gervin que ho va fer en 9 ocasions. Pels Nets Kevin Durant ha acabat amb 19 punts i James Harden amb 24 punts, 4 rebots i 4 assistències. Els Warriors continuen líders de l’NBA amb 12 victòries en 14 partits.

També han aconseguit la victòria els Clippers contra els Spurs amb 34 punts de Paul George mentre els Sixers han estat apallissats a Utah (120-85) amb Bojan Bogdanovic (27) com a gran referent. Els de Philadelphia, sense Joel Embiid amb Covid19, ha encaixat la cinquena derrota seguida davant un rival amb sis jugadors amb dobles dígits.