Lliga femenina

El Cadí La Seu s’enfonsa en el darrer quart (61-58)

Les de Bernat Canut dominaven al final del tercer període de 12 punts de diferència (34-46)

El Cadí La Seu s’ha enfonsat en el darrer quart a Tenerife (61-58) i haurà d’esperar a la setmana vinent per poder certificar el seu bitllet per a la Copa. Les de Bernat Canut guanyaven de 12 punts al final del tercer quart (34-46).

El matx ha començat amb màxima igualtat fins l’empat a 16. Llavors les de Bernat Canut han fet un pas més i han començat a dominar el matx tan en el joc com en el marcador. El partit però estava farcit de desencert i d’imprecisions i el primer temps s’ha tancat amb un resultat molt baix (25-30). Al tercer quart les alturgellenques han augmentat el seu nivell ofensiu i han agafat un màxim avantatge de 12 punts (34-46) amb gran partit de Lukacovicova (10 punts) i de Etxarri (8) però sobretot de tot el col·lectiu. El Cadí La Seu però ha vist com el Tenerife, liderat per Bailey, ha reaccionat i s’ha posat per davant a 7:10 pel final (49-48). S’ha entrat en un final d’infart on Bailey (19 punts) ha estat un malson i ha acabat enfonsant la resistència catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)