ACB

El Barça imposa la seva defensa a Tenerife (60-75)

L’equip ha dominat de forma absoluta el rebot (20 a 45) i Mirotic i Hayes han brillat en atac en el debut d’Exum a l’ACB

El Barça ha retrobat el camí del triomf a l’ACB imposant la seva defensa i un domini del rebot bruta (20 a 45) l a la pista del Lenovo Tenerife (60-75), que ha baixat els braços en el darrer quart després d’un 0-13 dels blaugrana. Saras ha apostat per Exum (8 punts en el seu debut a l’ACB) i Smits en el cinc titular però ha acabat essent Mirotic(18 punts i 6 rebots) l’home clau, ja que ha aparegut sempre que els locals han amenaçat d’acostar-se en el marcador, sobretot quan s’han col·locat 50-55 en el darrer quart.

També ha brillat Hayes, que ha fet un dels seus millors partits de blaugrana defensant amb la intensitat de sempre i amenaçant en atac: 14 punts amb dos triples inclosos. Pels locals Shermanidi ha estat difícil d’aturar (17 punts) però els tiradors les han vist quadrades (4 de 25).

L’equip encara ara una setmana duríssima amb partits de l’Eurolliga a Belgrad (dimarts) i Atenes (dijous) i el derbi contra el Baxi de diumenge vinent.