NBA

LeBron James (34 punts) continua massa sol (90-108)

Adam Silver, comissionat de l’NBA, assegura que la lliga no s’aturarà per la Covid19

Els Lakers no han tingut opció contra els Suns davant els seus aficionats a l’Staples Center de Los Angeles (90-108). LeBron James (34 punts) s’ha quedat sense premi. Westbrook (22 punts i 10 rebots) l’ha secundat però la resta de jugadors han estat desapareguts. En canvi, els Suns han estat molt més equip amb set jugadors anotant 10 o més punts amb Devin Booker com a referent (24 punts, 9 rebots i 7 assistències). En un partit descafeïnat, els Mavs, sense Doncic ni Porzingis, han guanyat als TWolves on l’exBarça Bolmaro ha estat titular amb 11 minuts a pista fent 0 punts, atrapant dos rebots i no donant cap assistència. El millor dels de Dallas ha estat Jalen Brunson (28 punts) i pels TWolves Karl Anthony Towns (26). D’altra banda, pallissa dels Heat contra els Pacers (125-969 amb 26 punts de Tyler Herro i només 12 punts de Domantas Sabonis. Els Knicks han superat els Pistons (105-91) i els Pelicans no han donat opció als Blazers tot i els 39 punts de Damian Lillard. El Nets-Wizards s’ha ajornat.

D’altra banda, Adam Silver, comissionat de l’NBA, ha confirmat que no es plantegen aturar la lliga i que continuaran tot i les baixes que hi hagi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)