NBA

L’oest canvia de líder amb el triomf dels Warriors contra els Suns

Nadal ha regalat a l’NBA un duel entre els dos millors equips de la conferència oest que s’ha resolt amb el triomf dels Warriors a la pista dels Suns (107-116), un resultat que implica el canvi de lideratge en la conferència, ara en mans dels Warriors (27-6) per davant dels Suns (26-6). La festa no ha estat completa en els californians perquè Stephen Curry s’ha quedat a un triple dels 3.000, una marca no assolida i que el base (5/16 avui) aconseguirà en el seu pròxim partit. Amb tot, els seus 33 punts han estat decisius. Pels Suns Chris Paul (21 punts, 6 rebots i 8 assistències, ha estat el més productiu.

Duel d’estrelles en el Lakers-Nets (115-122). James Harden i el seu triple doble (36 punts, 10 rebots i 10 assistències) han frustrat el partidàs de LeBron James que, amb 39 punts (13 en l’últim quart), 9 rebots i 7 assistències, no ha pogut impedir el triomf dels de Brooklyn. Sense Anthony Davis, els Lakers van coixos, tot i que als Nets també els faltava Kevin Durant, pel protocol covid.

L’altra gran actuació individual de la nit l’ha protagonitzat Giannis Antetokounmpo en la seva reaparició després d’un protocol d’aïllament. El grec ha anotat 36 punts decisius en el triomf dels campions, els Bucks, contra els Celtics (117-113). L’altre partit de la nit també ha vist triomf local, el dels Jazz contra els Mavericks (120-116).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)