NBA

Stephen Curry meravella en l’All-Star amb 16 triples i 50 punts

L’escorta dels Warriors Stephen Curry ha estat el gran protagonista aquesta matinada en l’All-Star de l’NBA a Cleveland anotant 50 punts i establint un nou rècord de triples (16) en la victòria del seu equip, conegut Team LeBron, contra el Team Durant (163-160), una anotació que demostra que la defensa ha brillat per la seva absència.

Currry s’ha quedat a 2 punts del rècord que manté Anthony Davis (52) des del 2017. L’altre heroi del partit ha estat LeBron James, un ídol a Cleveland ja que va conduir els Cavaliers al títol del 2016. El jugador dels Lakers ha anotat la cistella. Curry ha rebut l’MVP del partit, conegut ara com a premi Kobe Bryant.

Després que s’arribes al final del tercer quart amb 138-139 les noves normes del partit assenyalaven que la victòria seria per al primer equip que arribés als 163 punts. La figura de James ha estat determinant en aquests minuts finals decisius.