Lliga femenina

El Cadí la Seu serra les dents en defensa i derrota el Movistar Estudiantes (55-51)

El Cadí la Seu ha vençut el Movistar Estudiantes per 55-51 en el partit ajornat de la setzena jornada de la lliga femenina i suma la tretzena victòria en el campionat en dinou partits. La bona defensa i l’encert en els triples –7/18 per 3/19 de les rivals– ha catapultat l’equip català en un duel prou igualat entre dos equips que arribaven a la cita empatats a punts. Laia Raventós, amb 11 punts i 3/4 en triples ha estat la màxima anotadora de les locals, juntament amb Irati Etxarri, la jugadora més determinant del duel amb 11 punts i 19 de valoració. Laura Peña ha fet 7 punts i 11 de valoració.

El conjunt de Bernat Canut s’ha endut el primer quart per 14-9 u aguantat l’embranzida de les madrilenyes en el segon: 31-26 a la mitja part, amb cinc triples anotats en nou intents i Laia Raventós com a màxima anotadora local amb 8 punts. El Cadí ha entrat als cinc darrers minuts amb 7 punts valuosos de marge (42-35). Amb un 48-37 a 2:30, a més, ha establert la màxima diferència del partit. Tot i que les madrilenyes s’han acostat a 5 punts a 45 segons del final i a 4 (50-46) quan en quedaven 22, el Cadí se n’ha sortit.