Lliga femenina

El Cadí agafa velocitat de creuer contra el Bembibre (57-47)

Cinquena victòria seguida del Cadí, la segona aquesta setmana després del brot que va afectar l’equip, a casa contra el Bembibre amb l’equip de l’Alt Urgell agafant velocitat de creuer

Lacorzana al límit del primer quart des de 6,75 m anotava l’11-12 amb què el Bembibre tancava el parcial de 0-10 que capgirava el marcador. El Cadí havia enllaçat un 9-0 amb triple de Raventós però no sumava en els darrers 4:09 (11-2 Pivec de tir lliure). El conjunt local ha pogut lligar un altre parcial al segon quart, ara de 12-0 (23-14) amb Pivec donant suport des del perímetre a Etxarri –9 i 8 punts al descans (27-16).

Les castellanes amb 4 triples i N’Diaye de tir lliure ajustaven el marcador (36-33) i entre Raventós i Peña, que jugaven juntes, recuperaven el marge amb el triple de la base de Vilassar (43-33) i Laura Méndez tancava el tercer quart (43-35).

Paula Strautmane des de la cantonada, de tres, situava la màxima local a 7 minuts per acabar (51-38), Peña a menys de cinc l’ampliava a 15 (53-48) i Pivec d’ofensiu –13 punts, 7 rebots, 3 assistències, 2 recuperacions i 20 de valoració– a menys de 3 a 16 (57-41).