NBA

Luka Doncic burxa la ferida dels Lakers (104-109)

Els Dallas Mavericks, amb 25 punts de Luka Doncic, no permeten als Lakers aixecar el cap (27-34 de balanç i novens a l’Oest, amb 3-7 les darreres 10 jornades i tres desfetes seguides des de l’All Star) , un altre cop amb LeBron James (26) massa sol. Els Lakers han fitxat D.J. Augustin i Wenyen Gabriel i obren la porta a DeAndre Jordan i Sekou Doumbouya. Jordan havia arribat a l’estiu per reforçar el joc interior i tot apunta que acabarà als Philadelphia 76ers.

Els Golden State Warriors tampoc giren rodó i acumulen sis derrotes en els últims 8 partits. La darrera, contra els Minnesota Timberwolves amb 39 punts de Karl-Anthony Towns (129-114) i 34 del base Stephen Curry. Els Nets, sense Kyrie Irving, Kevin Durant, Ben Simmons ni Andre Drummond, han perdut el tercer partit des del cap de setmana de les estrelles, 109-108 contra els Toronto Raptors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)