Eurolliga

Exum (22 punts) manté el Barça líder en solitari (88-83)

Nick Calathes ha establert el rècord històric d’assistències (1.612) superant Spanoulis

El Barça continua líder en solitari després de superar un incòmoda Mònaco (88-83). Els blaugrana han resolt el partit en el segon temps gràcies a un Exum imparable (22 punts). El protagonista però ha estat Nick Calathes que ha superat el rècord d’assistències que tenia Spanoulis amb 1.612).

El matx ha començat amb els dos equips junts amb una pancarta demanant l’aturada de la guerra enmig de la mirada de l’àrbitre principal l’ucraïnès Borys Ryzhyk.

Els blaugrana han topat amb un Mònaco encertat amb Motiejunas fent mal fins que ha comés dues faltes personals i un Mike James explosiu (6-9). Però Jasikevicius ha situat Sergi Martínez sobre el nord-americà i no l’ha deixat jugar còmoda. En aquesta fase Hayes ha llançat els blaugrana i ha permès donar descans a Mirotic. Els blaugrana al descans han arribat amb sis punts de renda amb triple de Laprovittola al tram final (42-36).

Al tercer quart un triple de Mirotic ha donat la màxima renda del matx (49-38). Els blaugrana estaven llançats sobretot gràcies a Calathes. Mirotic, amb un altre triple semblava trencar el matx (57-41). Però tres triples impressionants de Bacon han fet que el Mònaco es posés dins el matx. Els de Sasa Obradovic han anat retallant fins a situar-se per davant (70-73). En aquesta fase decisiva ha aparegut el talent de Calathes per anotar sis punts seguits i robar una pilota clau i el Barça ha capgirat el matx (74-73). En aquest tram final Davies s’ha fet l’amo i senyor en atac per sentenciar el partit (83-78).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)