Eurolliga

La final a quatre, a Belgrad

Bàsquet. L’Eurolliga fa oficial que la fase final de la competició canvia de seu: de Berlín, on només es permet un 28% de la capacitat d’aforament, a la capital sèrbia del 19 al 21 de maig

Belgrad serà la seu de la final a quatre de la màxima competició continental. L’anunci s’ha fet oficial ara, però era vox populi, perquè a Alemanya continuen amb les restriccions en recintes tancats. De fet, al pavelló de Berlín hi ha ara mateix unes limitacions de màxim el 28% de l’aforament, cosa que a Belgrad és lliure. L’Stark Arena, un pavelló espectacular, té capacitat per a 15.500 espectadors. El principal problema és que les dates previstes per a la final a quatre estava ocupat. Finalment l’Eurolliga ha decidit avançar una setmana l’edició d’enguany i es jugarà del 19 al 21 de maig. Ha quedat descartat que la final de l’Eurocopa es jugui el dia entremig com s’havia parlat, i en la segona competició continental es mantindrà el format d’una final a partit únic a la pista de l’equip que dels dos hagi tingut millor balanç en la fase prèvia. Belgrad ja va ser la seu del 2018 i és, amb Barcelona, Madrid, Berlín i Istanbul, les úniques ciutats que repetiran aquest segle. Per cert, es manté el sempre discutit partit pel tercer lloc.

El Barça cedeix Agustín Ubal al Breogán

El Barça i el Río Breogán han arribat a un acord per a la cessió d’Agustín Ubal fins a final de temporada. El base uruguaià, que disposa de passaport italià, ha debutat aquest curs amb el primer equip, amb qui ha disputat quatre partits de l’ACB i un de l’Eurolliga. Amb el Barça B, a la lliga EBA, en què ha jugat amb Caicedo o Nnaji, Ubal hi ha disputat dotze partits, amb unes mitjanes de 13,3 punts, 5,6 rebots i 15 de valoració. Ubal, que va arribar al Barça amb 16 anys, va debutar amb la selecció de l’Uruguai amb 17 anys i ja hi ha disputat sis partits sota les ordres de Rubén Magnano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)