NBA

Quatre de quatre de James Harden amb els 76ers

El triple a l’últim segon de Cam Johnson (38 punts, 21 a l’últim quart), dona el triomf als Suns contra els Knicks

Els Philadelphia 76ers mantenen la ratxa de victòries des del debut de James Harden. El 125-119 contra els Cleveland Cavalers és el quart triomf seguit, amb 25 punts i 11 assistències del fitxatge estrella del mercat d’hivern a la NBA, tot i els 21 punts de marge dels Cavs en el primer quart. Tyrese Maxey amb 33 era el màxim anotador dels 76ers i Joel Embiid acabava amb 22. La franquícia de Philadelphia puja al segon lloc de la Conferència Est (39-23), darrere els Miami Heat (42-22).

Brooklyn quan tenien Kevin Duran i el propi Harden, els Chicago Bulls tres cops, els Nuggets i els Grizzlies sense Embiid, els Warriors, els Celtics dos cops, els Heat i els Milwaukee Bucks són les victòries de mèrit dels 76ers abans de l’arribada de Harden.

Giannis Antetokounmpo amb 34 punts i 16 assistències –és el seu sisè doble doble seguit– i Jrue Holiday (25 punts) permeten els Milwaukee Bucks endur-se la victòria de la pista dels Chicago Bulls (112-118) i prendre’ls el tercer lloc a l’Est (39-25 els dos).

Els Phoenix Suns segueixen encapçalant l’Oest (50-12) tot i no comptar amb Devin Booker ni Chris Paul contra els New York Knicks (115-114), gràcies als 38 punts de Cam Johnson –21 a l’últim quart inclòs el triple decisiu en el darrer segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)