Eurolliga

El Zalgiris lluirà una samarreta de suport a Ucraïna divendres contra el Barça

El Zalgiris de Kaunas, conjunt que milita en l’Eurolliga, canviarà els colors de la seva samarreta i pantaló de color blau i groc –per comptes del verd i blanc habitual–per donar suport al poble ucraïnès en el partit que jugarà divendres (19 h) contra el Barça al Zalgirio Arena. El club celebrarà així el dia de la independència de Lituània. Els aficionats estan convidats a portar banderes de Lituània i Ucraïna, que s’aixecaran durant l’himne nacional lituà.

“La lluita d’Ucraïna per la llibertat no es pot convertir en una norma. Simplement no ens hi podem acostumar. És per això que hem decidit mostrar solidaritat amb els ucraïnesos i enviar un missatge sobre la seva posició heroica contra l’agressió de Rússia”, va dir el capità del Zalgiris, Paulius Jankunas.

Hi haurà més accents lituans en aquest partit de l’habitual, ja que una delegació força nombrosa del Barça prové de Lituània. Sarunas Jasikevicius, Rokas Jokubaitis, Darius Maskoliunas, Tomas Masiulis, Justas Grainys i Mindaugas Gudelis tornaran a casa, i se’ls uniran els exjugadors del Zalgiris Brandon Davies i Nigel Hayes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)