Lliga femenina

Istanbul, el segon intent

WNBA. Michaela Onyenwere, que la temporada passada va deixar l’Spar Girona abans d’hora i després d’haver-hi arribat més tard del compte, jugarà al Besiktas el curs que ve

El Besiktas és el segon club europeu amb qui es compromet Michaela Onyenwere (1,83 m, 1999). L’alera-pivot es va desvincular de l’Spar Girona a l’abril, havent jugat 11 partits en la lliga (9,7 punts en 18:41 de mitjana) i 3 en la copa (12 i 21) en la primera experiència overseas de la que era rookie de l’any a la WNBA amb les Liberty. Aquest estiu suma 5,2 punts i 2,2 rebots en poc més de 14 minuts de mitjana.

La lesió al polze de la mà dreta en un entrenament quan era als EUA i havia acabat el play-off en va endarrerir l’aterratge. I la fractura al nas els primers dies a Fontajau la va obligar a jugar molts partits amb màscara. Sense debutar en l’Eurolliga, quan començava a oferir un bon rendiment, els seus representants en van demanar la desvinculació just abans de la copa –marxa després– amb un informe psicològic en què es considerava indispensable la seva sortida. L’Uni no hi va perdre diners i ella en guanyava més en campanyes de màrqueting durant la pretemporada en la WNBA.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)