Eurolliga

Larentzakis amarga el debut del Barça a l’Eurolliga (70-80)

Els de Jasikevicius estan desencertats, sense referents i l’Olympiacòs, amb un gran Vezenkov, no perdona

El Barça ha arrencat l’Eurolliga amb derrota contra l’Olympiacòs que ha trobat en el jove Larentzakis en el factor desequilibrant en el darrer quart anotant 12 punts amb 4 triples quan fins llavors no havia anotat ni un punt. L’exblaugrana Vezenkov, amb 20 punts, ha estat el més destacat. El Barça no ha tingut mai bones sensacions i Laprovittola ha estat l’únic que ha estat a l’alçada amb 16 punts.

Després d’un inici igualat un triple de Sanli ha donat el màxim avantatge (16-10). la renda s’ha mantingut fins el 22-18 quan els grecs, amb tres triples seguits de Peters (2) i Vezenkov han capgirat el matx (28-34). Els percentatges en el tir han estat nefastos (9/19 de dos i 3/10 triples) i sobretot el Barça ha topat amb una defensa agressiva i amb moltes mans que ha fet que perdessin fins a 7 pilotes en una primera part amb massa dubtes i sense un referent (28-34). Al tercer quart hi ha hagut alternatives en el marcador. Olympiacòs ha fet una primera estirada (49-60) però amb un triple d’Abrines des de 9 metres els blaugrana han reaccionat per posar emoció (57-60). Quan més ajustat estava el matx ha aparegut Larentzakis per anotar quatre triples, els dos últims al límit de la possessió i ben defensats, per sentenciar el matx (62-71).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)