Eurolliga

El Barça fa desaparèixer de la pista el Milà (74-56)

Els blaugrana han deixat en 56 punts -la seva quarta pitjor anotació de l’Eurolliga- un equip que n’anotava 76.5

El Barça ha tombat el Milà en un partit de màxima exigència i l’ha anul·lat defensivament deixant en la quarta pitjor anotació de l’Eurolliga als italians (74-56). Brandon Davies (18 punts), que tornava al Palau, ha estat el principal problema blaugrana a la primera part però després ha desaparegut com tot l’equip italià. La defensa blaugrana ha estat brutal deixant un equip que portava 76,5 punts en només 56. El millor del Barça ha estat Tobey amb 13 punts i el més valorat ha estat Satoransky amb 16.

El matx ha arrencat amb un Davies imparable anotant 10 dels primers 12 punts del seu equip (8-12). Jasikevicius ha fet entrar el jove Nnaji substituint un superat Sanli. Però ràpidament amb Laprovittola i cinc punts seguits de Kalinic els blaugrana s’han posat per davant (13-12). La igualtat s’ha mantingut fins el 23-24. Ha estat llavors quan els de Jasikevicius han crescut en defensa per endossar un parcial de 14-2 coincidint els millors minuts de Tobey (13 punts) i de Vesely jugant junts (39-26). Al descans (43-29) deixant en només vuit punts als italians en el segon quart.

Al tercer els blaugrana, amb un gran Satoransky (11 de valoració en aquest període), ha trencat el matx molt ràpidament (55-34). Jasikevicius ha aprofitat la superioritat dels seus per fer rotacions i donar descansos, cosa impensable tenint un potencial com el Milà al davant. Han entrat Paulí per jugar de base i Da Silva. Han jugat els 12 jugadors. Al darrer quart Nnaji li ha anotat sis punts a la cara de Brandon Davies.