Eurolliga

El Fenerbahçe, un gran repte

Bàsquet. Eurolliga. El base grec Calathes torna al Palau amb el líder de l’Eurolliga

Els atractius del Barça-Fenerbahçe d’avui (20.30 h per DAZN) són múltiples, tant per la qualitat de l’equip turc, que arriba líder amb 5/5 en una Eurolliga cada cop més competitiva, com pel retorn al Palau del base grec Nick Calathes, que vindrà amb ganes de reivindicar-se. Peça clau de Saras (2020-2022), el base va ser un dels assenyalats pel col·lapse sofert en el tram final del curs passat i el Barça va acordar la seva rescissió quan li restava una temporada de contracte. Nouvingut a Istanbul, Calathes va concedir una entrevista en què va acusar Jasikevicius de coartar el talent dels jugadors, en contraposició amb el seu actual tècnic, Dimitrios Itoudis. “Tenim molta sort de viure en democràcia. Ha dit això i ja està”, va assenyalar ahir Saras evitant la polèmica.

Calathes està millorant la majoria de guarismes respecte al curs passat –d’11,8 a 15,8 de valoració i de 7,3 punts a 9,6 per partit–, també tira millor de tres: del 32% al 53%. Sense oblidar la seva principal virtut, les assistències –de 6,4 a 6,6. Un altre exblaugrana que està elevant les seves prestacions és l’aler Nigel Hayes-Davis. El nord-americà és el jugador del Fenerbahçe que més minuts juga (29:32) en l’Eurolliga, amb 8,6 punts. Si vol guanyar, el conjunt català haurà de minimitzar l’impacte del base Scottie Wilbekin –15,6 punts–, l’aler Marko Guduric (13) i l’aler pivot Johnathan Motley (12,6).

Kuric, alta mèdica

El Barça arriba en el millor moment del curs després de guanyar set dels últims vuit partits i Saras també tindrà a la seva disposició Kyle Kuric, que ahir va rebre l’alta mèdica després de superar el traumatisme cranioencefàlic que es va fer el 2 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)