Eurolliga

Laprovittola posa fi a la imbatibilitat del Fenerbahçe de Calathes (81-80)

Els blaugrana han patit fins al final tot i arribar a dominar de 16 punts (60-44)

El Barça ha sabut patir fins el darrer segon per trencar la imbatibilitat del líder Fenerbahçe (81-80). L’exhibició de Laprovittola, una més, ha estat decisiva (26 punts i 28 de valoració) i un triple de Kalinic a 36 segons pel final amb 78-76 al marcador ha estat clau. Tot i això Morley, amb 81-78, ha fet una pífia històrica en esmaixar enlloc de llançar el triple per forçar la pròrroga.

Calathes i Hayes-Davis han tornat sense brillar. El base fent 8 punts amb 3/9 tirs i 2 assistències i l’aler amb 3 punts.

Els blaugrana han topat inicialment amb la sortida explosiva del líder que s’ha situat 0-6. Però ràpidament el Barça ha reaccionat de la mà de Sanli i de Laprovittola per primer empatar (8-8) i després posar-se per davant (11-10). A partir de llavors els de Jasikevicius sempre s’han mantingut per davant amb rendes curtes i amb un Laprovittola imparable (15 punts i 16 de valoració a la primera part amb 4/6 triples). Al descans tot obert (39-36). Motley (10 punts), l’únic que ha intimidat dels turcs.

Al tercer quart s’ha mantingut la igualtat fins el 46-42. Però els blaugrana han començat a desplegar el seu joc més col·lectiu, buscant la superioritat i trobant a referents com un Laprovittola impressionant (22 punts) i Kalinic mostrant la seva millor versió. El parcial de 14-2 ha estat definitiu (60-44). Jasikevicius ha aprofitat per donar descans al base argentí. El Fenerbahçe ha retallat a 7 minuts pel final amb un 2+1 de Motley (64-57) i Jasikevicius ha retornat a pista Laprovittola i Kalinic juntament amb Higgins. Els turcs s’han arribat a posar a 2 punts a 55 segons pel final després d’un triple des de set metres de Mahmutoglu (78-76). Kalinic ha respòs amb un altre triple (81-76). Mahmutoglu ha reduït la diferència (81-78) i tot i que el Fenerbahçe ha recuperat la pilota Morley s’ha equivocat i ha fet una esmaixada enlloc de buscar el triple per forçar la pròrroga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)