ACB

Caroline, l’home de les dobles figures, a Manresa

Bàsquet. ACB. El Baxi incorpora el nord-americà, que era a Austràlia i que el curs passat al Trento italià va fer 14,2 punts i 7,2 rebots de mitjana a Europa

Pedro Martínez ja té el perfil de jugador que li encaixa. Un jugador potent físicament a l’estil Moneke capaç de fer dobles figures en punts i rebots. Intens, físic i ambiciós, que el curs passat era al Trento italià i que aquest any estava jugant al Melbourne United australià. Jordan Caroline (26 anys i 1m98) no té gaire alçada, però sí que ha estat un referent en l’aspecte rebotejador en l’Eurocopa. Format a la Universitat de Nevada (2016-2019). No va ser escollit pel draft del 2019, però els Lakers el van signar tot i tenir una lesió al cinquè metatarsià esquerre, i això va fer que no tingués continuïtat als Estats Units. Va signar pel Hapoel Eliat israelià. L’arribada de Jordan Caroline serveix per començar a cobrir les mancances que té en el joc interior el Baxi Manresa i ocupa la plaça de nord-americà que deixa lliure Marcus Lee i que també ocupava el lesionat Jake Layman, l’NBA que tenia una hèrnia discal i que va ser jugador del Baxi 24 hores fins que se li va veure la lesió. El director esportiu, Xevi Pujol, continua regirant el mercat per trobar la quarta peça que va explicar que incorporaria el Baxi per reestructurar l’equip després de l’arribada de Frankie Ferrari, l’exbase del Manresa que era a Saragossa, i del pivot estonià Matthias Tass. El Baxi Manresa juga diumenge (17 h) al Nou Congost contra el Baskonia en el que serà el retorn de Joan Peñarroya a casa. Ja debutaran els tres jugadors. Els resultats dels canvis, però, no es podran veure fins a la setmana següent perquè no s’hauran pràcticament entrenat.

El Girona-Penya canvia de data: el 3 de gener

El derbi català que havien de disputar el Bàsquet Girona i el Joventut que obria el 2023 ha hagut de canviar de data. Inicialment s’havia de jugar el 4 de gener, però l’Spar Girona ha de rebre el Landes el mateix dia i gironins i badalonins han acordat jugar-lo el dia abans. Per tant, es jugarà el 3 al pavelló de Fontajau a dos quarts de nou del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)