Eurolliga

Dos cops amb la mateixa pedra no

Eurolliga. El Barça visita la pista del Villeurbanne de Nando de Colo (20 h, DAZN), penúltim classificat que ja va ser capaç de guanyar al Palau Blaugrana; Satoransky encara és baixa però està previst que reaparegui divendres contra l’Efes

El Barça visita avui (20 h, DAZN) la pista del Villeurbanne francès amb la baixa en l’expedició de Tomás Satoransky, que encara no està recuperat dels problemes físics que arrossegava. Fa menys d’un mes una cistella de Nando de Colo en el darrer instant va donar el triomf del Villeurbanne al Palau Blaugrana (74-75). Però els francesos continuen penúltims i venen de perdre el seu duel en la lliga francesa contra el Levallois amb una esmaixada a 3 segons per al final de Wembanyama i ja acumulen set derrotes en 16 partits i estan en la sisena posició darrere el Mònaco, el Levallois, el Cholet, el Dijon i el Llemotges. Una de les bèsties negres del Barça va ser Fall, que va establir el seu rècord de rebots amb 18. Saras va fer un reflexió: “El que ens va fer Fall va ser força dur per a nosaltres. El que ens dol més és que no ha fet més partits així. En els últims cinc partits fa un rebot d’atac i en nosaltres en va agafar vuit. Així que hem de reaccionar.”

Caicedo, cap a Granada

El jove blaugrana, que estava alternant el primer equip i el Barça B, en què tenia unes mitjanes de 17,9 punts, 8,3 rebots, 3,6 assistències i 23,3 punts de valoració per partit en la lliga EBA, acabarà el curs en l’equip andalús, que ha tingut moltes baixes i també acaba d’incorporar aquesta setmana Mike Moore i Youssou Ndoye.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)