NBA

Ricky Rubio reapareix 380 dies després de la lesió

Triple doble de Luka Doncic en el 115-119 a la pista dels Lakers després de dues pròrrogues forçades per triples de l’eslovè

“Els camins difícils porten a destins macos” diu la samarreta que els jugadors dels Cleveland Cavaliers dediquen a Ricky Rubio, en el retorn del base a la competició després de la lesió que patia contra els New Orleans Pelicans el 28 de desembre del 2021, la fractura al lligament encreuat del genoll esquerre quan duia 27 punts –estava en el seu millor moment a la NBA i n’havia fet 37 al Madison Square Garden. El base surt a 3:38 per acabar el primer quart i acaba amb 9 punts en 10 minuts el partit que els Cavs acaben remuntant a la pista dels Portland Trail Blazers 113-119.

35 punts, 14 rebots i 13 assistències de Luka Doncic en la victòria dels Dallas Mavericks a la pista dels Lakers, 115-119 després de dues pròrrogues forçades pels seus triples i amb 24, 16 i 9 de LeBron James.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)