ACB

El Bàsquet Girona comunica a Josep Franch que no compta amb ell

Després d’unes setmanes inexistents dins de la pista de Josep Franch, el Bàsquet Girona li ha comunicat al base badaloní que no té cabuda a l’equip d’Aíto García Reneses. El club li ha demanat que busqui equip per poder tenir més minuts, ja que amb la progressió de Pol Figueras i la consolidació de Quino, Franch ha quedat en un tercer terme dins de la plantilla.

El base de trenta-un anys, que va firmar amb el club l’estiu passat per dues temporades, ha vist molt reduïda la seva participació en l’equip a l’ACB. Aquest fet, i la decisió del club, han accelerat el que feia setmanes que s’estava coent entorn de la seva figura. Tot i que el Girona ja li ha comentat el seu representant que no té lloc a l’equip, des de la part del jugador no es pensa amb la possibilitat de marxar perquè se sent a gust al club. En la més que possible marxa de Franch, el club hauria d’arribar a un acord per rescindir-li el contracte. Ara mateix el jugador no contempla la possibilitat de sortir cedit.

Després de les cinc primeres jornades a la lliga, Madrid, Tenerife, Obradoiro, Màlaga i Betis, el minutatge de Franch ha anat baixant en picat, fins al punt de ser un dels jugadors descartats per l’entrada de Jeremiah Hill a la primera setmana de gener. Des del minut jugat al partit davant del Joventut, club que el va veure créixer, el badaloní no ha tingut cap minut entrada al parquet.

El Bàsquet Girona va fitxar al badaloní l’estiu passat, provinent del Basket Club Gries Oberhoffen de la segona divisió francesa, per aportar experiència a un projecte ambiciós i, alhora, renovat que volia optar a tot a la LEB Or. Mesos més tard, els gironins, amb el reforç mediàtic al novembre de Marc Gasol i després de Maxi Fjellerup, van començar a volar més alt i a apuntar més amunt, fins al punt d’assolir un ascens a l’ACB, històric per un club jove. Franch va ser una de les peces clau d’aquell equip amb una mitjana de 23 minuts, 9 punts, 4 rebots i 3 assistències per partit. Va ser el tercer jugador més ben valorat del roster 21/22, només per sota de Gasol i Fjellerup. Això li va fer valer ser, actualment, un dels quatre capitans del conjunt gironi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)