NBA

Els Lakers fan un homenatge a LeBron, però perden contra els Bucks

L’estrella de Los Angeles es desfà en elogis a la seva família

Los Angeles Lakers han fet un homenatge a LeBron James després de convertir-se en el màxim anotador de la història de la NBA, però no l’hi han pogut regalar la victòria davant d’uns Milwaukee Bucks en ratxa i que han sumat el seu novè triomf consecutiu (106-115). LeBron no ha jugat per molèsties al turmell. Kareem Abdul-Jabbar, destronat per LeBron com el jugador amb més punts de la història, ha estat present i un altre gran referent dels Lakers, James Worthy, ha fet de mestres de cerimònies.

LeBron James s’ha desfet en elogis a la seva família i ha dit que el seu “cinc titular” està format per la seva mare, la seva dona i els seus tres fills. “No podria fer les coses que faig diàriament i no podria venir a aquesta pista a mostrar el meu talent cada nit si no tingués el suport i el compromís de la meva família”, ha explicat. L’estrella dels Lakers ha afirmat que sempre ha sentit la “responsabilitat” de jugar a bàsquet al nivell més alt: “Perquè hi haurà algun nen al barri pobre de la ciutat, en algun costat, que està buscant inspiració i potser la rebi de mi” ha detallat.

Pel que fa al partit Giannis Antetokounmpo ha signat un partidàs (38 punts, 10 rebots i 6 assistències) en uns Bucks llançats. Els Lakers han perdut cinc dels seus últims set partits.

Els Magics, amb un joc més de conjunt han superat els Nuggets (115-104) on han brillat Aaron Gordon (37 punto i 13 rebots) i Nikola Jokic (29 punts, 12 rebots i 6 assistències). Els Nets han guanyat el seu primer partit sense Kevin Durant a les seves files al superar els Bulls (116-105), mentre que els Hwaks, amb un recital Trae Young (36 punts, 7 rebots i 12 assistències), han derrotat els Suns, que esperen el debut de Durant que encara està lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)