Eurolliga

Jasikevicius afirma que la copa no canvia res, que estan en bona dinàmica

El tècnic del Barça diu que el partit contra el Mònaco és molt important

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha assegurat que l’eliminació als quarts de final de la copa no canvia res respecte a la bona dinàmica de l’equip les darreres setmanes. Ho ha dit en la prèvia del partit de l’Eurolliga que el Barça jugarà demà a casa contra el Mònaco (20,45 h). “No canvia res. Seguim pensant que l’equip està anant a més, estem millor. Van arribar a la copa en un bon moment i vam fer 35 minuts molt bons, amb consistència. Vam estar 13 o 11 punts a dalt tres vegades i no vam tancar el partit” ha valorat el tècnic lituà.

Saras Jasikevicius ha explicat que la plantilla ha fet quatre o cinc entrenaments molt bons després de l’ensopegada a la copa, i ha afirmat: “Ara toca posar això a la pista i fer un bon partit. El matx de demà és important per a l’Eurolliga. Una victòria ens donaria l’avantatge sobre el Mònaco”. El tècnic del Barça ha elogiat el seu proper rival: “Està fent una gran temporada, porta tot l’any al top 5. És un equip molt difícil de treure del que volen fer i té un parell de nois que de vegades són imparables”.

Laprovittola diu que queden dos grans objectius

El base Nico Laprovittola ha assegurat que han de pensar en tot el que és bo a la lliga i a l’Eurolliga després de l’eliminació en els quarts de la copa. “Sabem que tot segueix, queden dos grans objectius al davant i tot comença amb aquesta setmana. El rival de demà és molt important. Cal mentalitzar-se una altra vegada i pensar en tot el que podem aconseguir de bo” ha assegurat el jugador argentí. Nico Laprovittola ha comentar que la derrota a la copa els ha de servir: “Per jugar amb bronca, ser una mica més cabrons, adonar-nos de què és el que realment necessitem per fer aquest pas i ser més guanyadors”. El base blaugrana també ha analitzat el rival, el Mònaco: “No serà fàcil aturar el seu joc exterior, però més enllà de la tàctica o del tipus de defensa, l’important és mantenir-nos com a equip. A aquests jugadors se’ls atura en bloc, posant-los incòmodes i prement”. Nico Laprovittola també ha afirmat: “El Mònaco és un rival directe, sabem com n’és d’important el partit. Hem d’estar molt enfocats, l’objectiu és guanyar-los”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)