Lliga femenina

Una tarda deslluïda

Festa incomplerta. L’Uni aplega 3.700 persones a Fontajau en la segona edició d’El Partit de Totes, per commemorar el Dia de la Dona

La segona edició d’El Partit de Totes, que l’Uni organitzava en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona, demà passat, no va ser tan lluïda com la de l’any passat contra el cuer, quan hi va haver 4.273 espectadors. Ahir eren 3.700 i les accions van començar amb Yasmina Alcaraz, àrbitra ACB de baixa per maternitat, fent les presentacions dels equips després que tot Fontajau aplaudís María Araújo en la sortida del túnel de vestidors, amb crosses. La capitana va seguir el partit al costat d’Irati Etxarri, que serà intervinguda aquest 8 de març. L’anècdota es va produir quan el locutor va deixar el micròfon a la taula en el moment que els àrbitres es dirigien al delegat de camp perquè l’advertís, entre els tirs lliures de la falta i els de la tècnica que duia Bernat Canut als vestidors.

Victòria Tuscà (97 anys) va rebre el reconeixement del públic, i la seva neta Alba va llegir el manifest que posava en valor la tasca de les pioneres del món de l’esport, els noms de les quals eren a les samarretes de les jugadores locals. Tuscà i Maria Busquets, de Santa Coloma de Farners, no van poder debutar amb la selecció estatal el 1943 perquè, mentre estaven concentrades a Itàlia, els aliats van envair Sicília.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)