ACB

El Barça perd a Bilbao en un final dramàtic (82-80)

El Barça ha deixat escapar l’oportunitat de quedar-se sol al capdavant de l’ACB amb una derrota per 82-80 a Bilbao L’equip de Saras Jasikevicius venia escarmentat de Milà i ha sortit endollat al Bilbao Arena, tot i la baixa del base Tomas Satoransky per molèsties en el turmell dret, però malgrat que ha anat per davant en moltes fases del partit no ha sabut rematar la feina. Dos triples de Radicevic en el darrer minut han condemnat els blaugrana.

El Barça ha jugat un bon primer quart (18-22) en què ha sabut neutralitzar els 11 punts del bosnià Emir Sulejmanovic i ha rendibilitzat l’encert ofensiu del renascut Kuric, que ha anotat tres triples en tres intents. El nivell d’encert dels dos equips ha baixat en el segon quart, amb defenses més aferrissades. Amb Ubal omnipresent, el Bilbao ha capgirat la truita amb esperit (30-29), però el Barça ha apel-·lat a la qualitat. Laprovittola ha replicat amb un triple (30-32), Mirotic n’ha clavat un altre i l’equip de Saras ha marxat als vestidors amb set punts de marge (31 -37).

Paulí ha establert la màxima diferència (31-39), però la inspiració de-Smith i un triple de Rabaseda han situat els homes de negre a només un punt (42-43) en una fase el que el Barça ha encadenat errors en el triple (0/3). Radicevic ha ressituat els bascos per davant (46-43). Laprovittola ha trenca el malefici eventual de 6,75 m (46-46) i Jokubatis no ha fallat sense oposició (46-48).Un triple d’Abrines ha permès el Barça arribar al final del tercer quart amb 5 punts de marge (52-57) però amb tot per resoldre davant de la tenacitat del Bilbao. Abrines l’ha tornat a clavar de tres. Màxima diferència amb quatre petits en pista (52-60). El Barça, però, no ha administrat bé l’avantatge amb atacs infructuosos (58-60) però el canell d’Abrines seguia escalfat (58-63). El Barça ha fet un parcial de 0-6 (64-70) que ha desfet la igualtat. Smith ha revifat el Bilbao amb un triple (69-70) i Mirotic s’ha remès a la veterania per forçar tres tirs lliures (69-73) a 2:38 del final. Triple de Rabaseda (72-73). Mirotic ha anotat sol a sota (72-75). Smith ha fet dos tirs lliures (74-75), Vesely ha palmejat (74-77) i Rabaseda ha trepitjat la línia. Però el Barça ha fallat l’atac i Radicevic ha anotat (76-77). Temps de Saras a 49 segons del final. Pilota del Barça. Abrines ha fallat el triple i en canvi, Radicevic, ha fet un triple estratosfèric (79-77) amb 19 segons per davant. Antiesportiva a Andersson. Laprovittola ha fallat el tir lliure. Però en la possessió, ha buscat amb valentia Abrines quan tenia la safata feta i el mallorquí l’ha clavat de tres (79-80) amb sis segons de decalatge, que Radicevic ha aprofitat per repetir el triple a només dos segons del final i guanyar el partit (82-80).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)