NBA

La NBA es posa més seriosa, s’acaben de definir els ‘play-off’ i s’inicien els ‘play-in’

Demà ja es disputen els primers partits

La NBA ha arribat a la fase decisiva de la temporada amb la disputa de les eliminatòries pel títol. En l’última jornada de la fase regular s’han acabat de decidir les posicions de les conferències i els encreuaments dels play-off, i també el play-in, per decidir el setè i el vuitè classificat de cada conferència que completaran els setze millors equips que lluitaran pel títol de campió.

Els play-in es disputaran a partir de demà i fins aquest divendres 14, i els enfrontaments seran Miami Heat-Atlanta Hawks i Toronto Raptors-Chicago Bulls en la conferència Est i Los Angeles Lakers-Minnesota Timberwolves, i New Orleans Pelicans-Oklahoma City Thunder en la Oest. D’aquí sortiran els quatre equips que completaran el quadre dels play-off, que com sempre es disputaran en quatre eliminatòria al millor de set partits fins decidir el campió. Les eliminatòries definitives s’inicien el 15 d’abril i el primer partit de la final està programat l’1 de juny.

En la Conferència Oest els enfrontaments són: Denver Nuggets-8è play-in; Phoenix Suns-Los Angeles Clippers; Sacramento Kings-Golden State Warriors i Memphis Grizzlis-7è play-in. En la Conferència Est jugaran: Milwaukee Bucks-8è play-in; Cleveland Cavaliers-New York Knicks; Philadelphia 76ers-Brooklyn Nets i Boston Celtics-7è play-in.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)