Eurolliga

El Barça jugarà contra el Zalgiris els quarts de final

Els blaugrana han superat el València (85-71) i han acabat segons la fase regular, darrere l’Olympiacòs

El Barça jugarà contra el Zalgiris Kaunas els quarts de final de l’Eurolliga que començaran el dimecres 26 d’abril al Palau Blaugrana. Els de Jasikevicius no han fallat contra el València (85-71) i han acabat segons de la fase regular. El Zalgiris ha guanyat a la pista del Bayern (80-83), i el Partizan, a Belgrad contra el Panathinaikòs (83-81). El Baskonia, que necessitava que el Zalgiris perdés per entrar, ha quedat eliminat.

El matx ha arrencat amb un València intens però ràpidament Mirotic ha decidit amb 12 punts en un primer període impecable (18 de valoració). Els blaugrana han agafat 8 punts de renda (24-16). Però els valencians han reaccionat (24-23) abans del festival del triples d’Abrines que ha encadenat cinc triples seguits en el segon quart (48-36) el dia en què ha estat homenatjat pels seus 500 partits amb la samarreta del Barça. Els de Jasikevicius però no han estat sòlids en defensa i el València ha aprofitat per retallar la renda abans del descans (51-46).

A la segon part els blaugrana han agafat 13 punts de renda després d’un triple de Kuric (72-59) però una bona sortida del València al darrer quart ha posta emoció (74-68). Una emoció que ha durat poc perquè un nou parcial de 7-0 ha esvaït tots els dubtes (81-68).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)