NBA

Exhibició dels Celtics contra els Hawks i derrota dels Warriors en l’inici dels ‘play-off’

Els Warriors han iniciat la defensa del títol amb una derrota contra els Kings (126-123) en el primer partit dels play-off de la NBA, mentre que els Celtics, els subcampions, s’han exhibit contra els Hawks (112-99), als quals ja apallissaven a la mitja part per 74-44. El triangle Jaylen Brown (29 punts), Jayson Tatum (25) i Derrick White (24) ha destrossat els d’Atlanta. Els Celtics van molt forts. Stephen Curry (30 punts), no ha pogut evitar la derrota del campió. De’Aaron Fox (38 punts), Malik Monk (32 punts) i Domantas Sabonis (12 punts i 16 rebots) han estat claus en el triomf dels Kings. Els Sixers, per la seva banda, han superat els Nets per 121-101 amb 21 triples, el seu rècord en els play-off, amb 7/13 de James Harden (23 punts). Joel Embiid ha fet 26 punts. Mikal Bridges (30) ha mantingut amb vida els Nets fins a l’últim quart.

Els Knicks, per la seva banda, han derrotat els Cavaliers de Ricky Rubio per 97-101 amb 27 punts de Jalen Brunson. El base del Masnou només ha jugat cinc minuts i els 38 punts del seu company Donovan Mitchell han estat estèrils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)