Eurolliga

L’alarma inicial d’Abrines queda en un esquinç lleu

Bàsquet. ACB. El mallorquí no jugarà demà a Granada però podria reaparèixer la setmana vinent; Vesely i Higgins ja estan també en condicions

El clàssic contra el Madrid va fer encendre totes les alarmes quan Vesely va notar molèsties al genoll i va deixar la pista. Higgins, enmig del partit, va marxar cap al vestidor perquè tenia molèsties de lumbàlgia perquè s’havia quedat clavat i finalment només va faltar la lesió d’Abrines. Inicialment el mallorquí va fer un gest que feia témer el pitjor perquè semblava una lesió de genoll. Però ràpidament, i el club ho va comunicar durant el matx, es va confirmar que la lesió era un esquinç al turmell. Ahir se li van fer proves, al mallorquí, i aquestes han descartat un esquinç de grau 2 o 3 i, per tant, Abrines podrà estar a punt la setmana vinent per jugar els quarts de final de l’Eurolliga. Jasikevicius no el farà viatjar a Granada avui per jugar demà el partit de la lliga ACB intersetmanal. Qui sí que podria entrar de nou en les rotacions és Sergi Martínez, que ja està recuperat des de fa temps dels problemes que el van portar a operar-se i podria ser una peça per als pròxims partits a l’ACB. Els quarts de l’Eurolliga contra el Zalgiris comencen el dimecres 26 d’abril. Abans jugaran contra el Granada a la pista andalusa i rebran dissabte el Gran Canària.

Barça, més que un club: líder en sis esports

Quan s’està acabant la temporada de la lliga regular dels diferents esports, el Barça té l’honor de poder presumir i dir que en sis de les seves seccions és líder. En futbol, els de Xavi Hernández tenen 11 punts de distància sobre el seu immediat perseguidor; el Barça de futbol femení compta les hores per ser campió; en bàsquet, els de Saras han superat el Baskonia; en handbol, els blaugrana s’estan passejant a l’Asobal; en futbol sala estan superant tots els obstacles per ser líders sòlids, i en hoquei sobre patins la temporada continua sobre rodes cap al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)