NBA

Els Philadelphia 76ers, a un pas de la següent eliminatòria dels ‘play-off’

L’equip de Pennsilvània s’ha imposat a Brooklyn Nets per 97-102 gràcies als 26 punts, 6 rebots i 5 assistències de Mikal Bridges

Els Philadelphia 76ers se situen a només una victòria d’accedir a la següent eliminatòria dels play-off de l’NBA després d’imposar-se per 97-102 a la pista dels Brooklyn Nets, marcant un 3-0 en el global. Els 26 punts, 6 rebots i 5 assistències de Mikal Bridges han estat insuficients per a un conjunt novaiorquès que no té marge d’error i haurà de guanyar el següent partit si vol continuar amb opcions de passar a la següent eliminatòria. Pel costat de l’equip que ha sortit amb la victòria, el millor anotador ha estat Tyrese Maxey, amb 25 punts, tot i que Joel Embiid també ha fet un gran partit, amb 14 punts i 10 rebots, com també ho ha fet James Harden, amb 21 punts.

Per la seva banda, els Golden State Warriors s’han posat 2-1 en l’eliminatòria després de guanyar a Sacramento Kings per 114-97. En gran part, aquesta victòria ha estat gràcies a Stephen Curry. El base ha tornat a demostrar per què és un dels millors jugadors del món, signant 36 punts, pels 26 que ha fet el màxim anotador dels Kings, De’Aaron Fox. Altres jugadors que també han contribuït al triomf dels Warriors han estat Andrew Wiggins, amb 20 punts i 7 rebots, Kevon Looney, amb 20 rebots, o Klay Thompson i Moses Moody, tots dos amb 13 punts cadascun.

Qui també se situa 2-1 al seu global són els Phoenix Suns. L’estructura d’Arizona ha vençut a Los Angeles Clippers per 124-129 i aconsegueix l’avantatge a l’eliminatòria. Els màxims anotadors del partit han estat Devin Booker per a l’equip guanyador, amb 45 punts, mentre que els Clippers aquesta distinció l’ha obtingut Norman Powell, amb 42 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)