NBA

Els Suns i els Nuggets, classificats

Els Boston Celtics es compliquen el seu pas després de la derrota contra els Atlanta Hawks

Els Phoenix Suns i els Denver Nuggets han accedit aquesta matinada a la següent eliminatòria dels play-off de l’NBA. L’equip d’Arizona ha superat 136-130 Los Angeles Clippers i ha deixat el marcador en 4-1. El jugador més destacat ha estat Devin Booker, amb 47 punts, 8 rebots i 10 assistències. El màxim anotador del conjunt californià ha estat Norman Powell, amb 27 punts. Qui també ha destacat en aquest partit és Kevin Durant, amb 31 punts.

Els Nuggets han vençut 112-109 Minnesota Timberwolves, per a un global de 4-1 en l’eliminatòria. El millor anotador del millor equip de la fase regular en la conferència Oest ha estat Jamal Murray, amb 35 punts, tot i que també s’ha de destacar l’actuació de Nikola Jokic, que amb 28 punts, 17 rebots i 12 assistències, ha estat un dels jugadors més decisius del partit. En l’estructura de Minnesota, Anthony Edwards ha anotat 29 punts, sent el màxim anotador de l’equip.

Qui encara no està classificat per a la següent eliminatòria dels play-off són els Boston Celtics, que han perdut aquesta matinada davant Atlanta Hawks per 117-119, deixant la sèrie en un 3-2. Trae Young ha estat el màxim anotador de l’equip guanyador, amb 38 punts i 13 assistències, mentre que en el costat dels Celtics, qui ha sumat més punts és Jaylen Brown, amb 35 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)