NBA

Els Lakers eliminen els campions

LeBron James lidera el 4-2, el mateix balanç amb què Miami Heat supera els Knicks

El campió de l’NBA i l’equip més dominador de l’última dècada, Golden State Warriors, ha hagut de claudicar i no podrà lluitar pel títol. Tot i que havia resistit, el sisè partit ha estat definitiu per enllestir la sèrie a favor de Los Angeles Lakers, que s’ha imposat al Crypto.com Arena (122-101) i ha situat el 4-2 definitiu. És el mateix balanç amb què Miami Heat ha superat els New York Knicks, després de guanyar el sisè duel (96-92).

Factor LeBron

El protagonista a Los Angeles ha estat LeBron James, amb 30 punts, 9 rebots i 9 assistències. LeBron es converteix en el jugador amb més sèries guanyades de la història (41). En els Warriors, Curry (32 punts) no ha estat suficient.

Falta un lloc

Els Lakers, que s’han sobreposat a una pèssima arrencada de temporada, arriben a la final de la conferència Oest, que els enfrontarà a Denver Nuggets. A la de l’Est, el primer bitllet de la final és per als Miami Heat, que n’acumulen tres en quatre anys. Adebayo (23 punts i 9 rebots) ha estat el més inspirat en un partit dur contra els Knicks. Els de Florida esperen rival, que sortirà de l’eliminatòria entre els Celtiics i els 76ers, que es resoldrà en el partit definitiu (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)