ACB

El badaloní Salva Camps agafa el relleu d’Aíto al Bàsquet Girona

El tècnic badaloní de 44 anys i exjugador Salva Camps ha estat anunciat avui com el relleu d’Aíto García Reneses a la banqueta del Bàsquet Girona. Camps exercia de segon de Pedro Martínez al Baxi Manresa durant les últimes tres temporades. El club del Bages, de fet, ha anunciat aquest matí la seva desvinculació. Camps va arribar a Manresa l’estiu del 2020 en substitució de Xevi Pujol, que va passar a ser director esportiu del club. El badaloní va iniciar la seva trajectòria a les banquetes l’any 2012 amb el Moycullen Basketball Club irlandès. També va ser tècnic assistent al Joventut de Badalona (2015-2017) i va entrenar el Gran Canaria B la temporada 2019/20 just abans de fitxar pels del Nou Congost. També ha estat el segon entrenador a l’Herbalife Gran Canària, on va fer parella amb el tècnic grec Fotis Katsikaris (2017-2019). La seva formació com a tècnic també ha estat marcada pel seu pas per les categories inferiors de la Federació Espanyola de Bàsquet. Actualment, es troba dins el grup de treball de la prellista de la selecció absoluta, en plena preparació pel mundial, que es disputarà del 25 d’agost al 10 de setembre.

Trajectòria de jugador

Com a jugador també va tenir un paper destacat, disputant 4 campanyes a l’ACB. Va formar part del Cantabria, el Gran Canaria i el Menorca.

Primeres declaracions

“Puc aportar una exigència alta en el treball diari per la millora del jugador i del col·lectiu. Vinc a sumar esforços, treball i il·lusions i a créixer de la mà”, diu el nou tècnic de l’entitat, que es mostra plenament il·lusionat en el projecte: “El Bàsquet Girona es un club jove en continu creixement, no només a nivell de resultats, sinó també a escala d’estructura de club. Fa moltes coses de manera innovadora des d’unes bases sòlides i una filosofia clara de club”, hi afegeix.

En la planificació del nou cos tècnic, el club té clar que vol incorporar un entrenador amb molt de marge de creixement. El Girona ha debutat aquest curs a l’ACB assolint la permanència i endega el seu segon projecte a l’elit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)